info@ramonadebrock.nl

Ramona de Brock

Op 12 maart 2019 heb ik het roer omgegooid, om een jaar later op 12 maart 2020 maar liefst 50 KG lichter te zijn. Ik doe dit samen met een Personal Trainer. Zij heeft een voeding- en trainingsschema voor mij opgesteld. Ik eet heel gezond, zo eet ik iedere dag verdeelt over verschillende maaltijden minimaal 500 gram groenten. 3 keer in de week train ik bij Crossfit IJmuiden, 1 keer per week is dit een Personal Training, 1 keer in de week volg ik mijn schema tijdens een Open Gym en 1 keer per week doe ik een WOD (Workout Of the Day), daarnaast zwem ik ook nog 1 keer per week of loop ik hard.

 

Naast gezonde voeding, maak ik gebruik van ondersteunende supplementen als: multivitamine, fundazymes (helpt met het optimaliseren van de opname van de voeding), magnesium en omega-3 visolie. Aan het laatste supplement heb ik een aparte pagina gewijd.

 

Op mijn Instagram geef ik een kijkje in mijn jaartraject. Tevens ben ik in opleiding voor Oersterk coach. Naast de 50 KG die ik dit jaar ga afvallen, heb ik als doel deze opleiding te voltooien en in de toekomst anderen met obesitas te helpen om ook een gezonde leefstijl te creëren en een gezond gewicht te bereiken.